maanantai 21. syyskuuta 2009

Aikuistumisen juhlaa

Tänään on Gekon syntymäpäivä. Kaksi vuotta sitten minä tärisin riemusta ja tarkastin sähköpostilaatikkoani viiden minuutin välein pentukuvien toivossa. Samaan aikaan 400 grammainen koiranpentu vietti ensimmäisiä hetkiään maailmassa Gävlessä Ruotsissa.
Aika kuluu ja nyt siitä alle puolen kilon pennelistä on kasvanut 22 kiloinen aikuinen uros. Tai melkein aikuinen, sillä bullterriereiden maailmassa kaksivuotias on vielä keskenkasvuinen.

Aikuistumisen kynnyksellä muuttuu moni asia ja terveen nuoren miehen tavoin myös Gekkoa on alkanut tytöt kiinnostaa. Jos totta puhutaan, niin varhaiskypsä nuorukainen on haikaillut narttukoirien perään jo pidemmän aikaa, joten viimeistään nyt onkin aika alkaa kiinnittämään huomiota ulkonäköasioihin. Syntymäpäiväsankari joutui siis pyykille.

Testiin pääsivät Isle of Dogin Royal Jelly shampoo ja saman merkin Natural Luxury sarjan hoitoaine, joista erityisesti shampoon karvankasvua edistävät lupaukset olivat minun mieleeni. Gekon karva kun ei ole kasvanut taannoisen sairaalareissun jälkeen vieläkään, vaan ajellut kohdat kasvavat vasta sänkeä.


Uusi kylpytakki oli myös syntymäpäivälahja ja sopi hyvin päivän kylpyteemaan.


Pesun jälkeen lupasin Gekolle syntymäpäiväherkkuja. Kauneus kun tulee sisältäpäin, ei pelkkä ulkoinen puunaus riitä. Sushi-henkiseen syntymäpäiväherkkuun tarvitaan Almo Nature purkkiruokaa (99% nautaa), eläinkeksejä ja ripaus terveellistä merilevää. Jälkiruoaksi koirien oma, suklaaton leivoskeksi.



Pöytätavat hallussa, uusi kylpytakki päällä. Vieressä iltanappulat aktivointileluihin viritettyinä.



 
Syntymäpäivän saldo oli siis:
-Nutrolin-ravintoöljy turkin ja ihon hyvinvointiin
-Mufin Bath Time kylpytakki
-Oranssi Leo Extra


Hyvää syntymäpäivää Muurahainen! ♥ Olet rakas.

3 kommenttia:

jossuliini kirjoitti...

Oikein oikein paljon onnea 2-vuotiaalle ja kaikkea hyvä tulevile vuosille!

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea sankarille toivottaa Hobbe!

Anonyymi kirjoitti...

Grattis till min lilla son!
Jag älskar dig!

Kram från din mamma Henny, och resten av hennes familj.