maanantai 5. lokakuuta 2009

Hau hau!

Näin se syksy etenee ja puuhaa riittää. Raitapaita on pitkään seurannut tätä tietokoneella norkoilua ja päättänyt nyt selvittää, että mistä tässä sosiaalisessa mediassa on oikein kyse. Siinä missä koko maapallo tweettailee, on myös Gekko päättänyt aloittaa oman mikrobloggaamisen suomenkielisellä haukut.fi -sivustolla.

Alkuinnostuksen laannuttua järkytys tosin oli suuri, koska Gekko luokitellaan sivustolla rotukategoriaan "muu rotu". Mikä ihmeen muu rotu? Kääpiöbullterrierin puuttumisen vielä ymmärtää ja se anteeksi haukut.fi:lle annettakoon, mutta että bullterrierikin?

Ihan täysin haukut.fi ei vielä muutenkaan auennut. Joitain toimintoja sinne kyllä vielä kaipaisi. Jäämme kuitenkin maltillisina odottamaan miten sivusto kehittyy, onhan se vasta kuun vaihteessa virallisen epävirallisesti avautunut palvelu.


Gekon haukut löydät Gekon omalta sivulta, jonne pääset klikkaamalla TÄSTÄ. Tulkaa mukaan haukkumaan!

Entä mitäs muuta? Viralliset kaksivuotisposetukset ovat edelleen tuloillaan, vaatii pientä ryhtiliikettä järjestellä ne parisataa kuvaa ja valita parhaimmat. Niin ja Ruotsin suunnille ollaan koko ajan sormet ja varpaat ristissä, toivottavasti saamme pian uutisia, jotka jakaa myös täällä blogissa.

Ei kommentteja: