sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Uutisia kupista

Meidän lempipäivä on sunnuntai. Silloin joko laiskotellaan oikein kunnolla tai sitten puuhastellaan aamusta iltaan kaiken mukavan parissa. Nyt on syksy on kauneimmillaan ja myös pieni muurahainen nauttii viimeisistä aurinkoisista päivistä. Nämä kuvat nappasin viikolla, kun olimme matkalla töihin. Gekolla on kuvissa uusi syysvaate, Mufin violetti Noppa-huppari, joka jouduttiin teettämään mittojen mukaan kun sopivaa ei muuten löytynyt.
Tänään ei aurinko paista, mutta sunnuntaita olemme viettäneet minä Frasierin uusintoja katsellen ja Gekko aktivointilelun parissa askarrellen.

  
 

Myös arki sujuu varsin mukavasti. Pari viikkoa on nyt menty uudella ruualla ja jännityksellä odotetaan sopiiko ruoka vai ei. Ruoan vaihto tuli eteen, kun edellinen James Wellbelovedin Turkey&Vegetable ei pitänyt villiä nuorta miestä lihassa ja jatkuvasti huideltiin normaalipainon alarajoilla. Turkkikaan ei voinut hyvin ja korkea tärkkelyspitoisuus aiheutti hiivatulehduksen. Iso ongelma oli myös maistuvuus, ruoka-aikaan lattia lainehti pois syljeskellyistä nappuloista ja koira oli nälkäinen.

Ehkä vähän rajukin liike oli vaihtaa herrasväki Eagle Packin Power nappulalle. Hermostuneesti odotin lyökö todella energiapitoinen ruoka koiralta mahan ihan sekaisin, mutta vaihto sujui yllättävänkin kivuttomasti. Toistaiseksi näyttää hyvältä ja kuppikin tyhjenee kivasti. Turkki alkaa näyttää vähän paremmalta, mutta muuten ainakin toistaiseksi kukkakeppilinjalla mennään. Katsotaan miten käy, päivittelen kuppiuutiset sitten tänne jos niitä ilmenee.

Ei kommentteja: