perjantai 23. lokakuuta 2009

Lohi vs. Muurahainen

Jos koirat osaisivat soittaa puhelimella, olisi Gekko soittanut eilen ainakin poliisille ja eläinsuojeluviranomaisille. Kenties myös kasvattajalleen, sisaruksilleen ja ystävilleen kertoakseen mitä kamalaa täällä Helsingissä oikein tapahtuu.

Päivä alkoi aivan normaalisti työnteolla, mutta tuntemattomasta syystä töistä lähdettiinkin vartin normaalia aikaisemmin ja raitiovaunun sijaan noustiin bussiin ja sen jälkeen vielä metroon. Tähän mennessä Gekko ei vielä aavistanut mitään, koska samoilla vimpaimilla pääsee myös kotiin. Hälytyskellot alkoiva soida vasta, kun metrosta noustiinkin Itäkeskuksessa Sörkan sijaan. Siitä käveltiin sitten Puotinharjun ostarille M&M ketjun myymälään, jossa ensin kaikki vaikutti aivan liian ihanalta ollakseen totta...
Muita bulleja, eikä mitä tahansa bulleja vaan tyttöbulleja! Ihanaa!

Kaveri löytyikin heti pienestä valkoisesta Nuppu pennusta, jonka kanssa Gekko olisi paitsi leikkinyt, myös tehnyt vauvoja jos mahdollisuus olisi annettu. Sitten kummallisen verhon takaa saapui Norma. Ruotsista Suomeen tuotu aivan kuten Gekkokin ja voi miten ihana! Rakkaus oli molemmin puolista ja iltaa olisi jatkettu varmaan mukavissa merkeissä pidempäänkin, ellei joku olisi sanonut, että nyt on Gekon vuoro.

Mikä vuoro? Mitä täällä oikein tapahtuu? Mentiin sen saman verhon taakse, mistä Normakin hetki sitten tuli ja samassa koko tilanteen karmeus valkeni. Kuonokoppa päähän ja pöydälle. Helpommin sanottu kuin tehty, pöytä kun oli viimeinen paikka minne Gekko ajatteli menevänsä. Kamalat muistot teholla vietetystä ajasta kymmenine kivuliaine piikityksineen palasivat pienen Muurahaisen mieleen ja rimpuilu, huuto ja itku olivat sen mukaisia. Kolmen ihmisen voimin saatiin Gekko pidettyä sen verran aloillaan, että verinäyte saatiin otettua etutassusta. Palkinnoksi herkkutikku suuhun, vuolaat kehut, rapsutukset ja takaisin tyttöjen luokse leikkimään.

Nyt on Gekko tehnyt osuutensa ja lahjoittanut verinäytteen koirien geenitutkimukseen Hannes Lohen työryhmälle. Kyseessä on niin tärkeä tutkimus, että piikkikammosta huolimatta myös Gekko siihen osallistui. Lisää tutkimuksesta voi lukea alla olevasta linkistä.

HANNES LOHEN KOIRIEN GEENITUTKIMUS

Ja tässä vielä linkki bullterriereiden omaan kaavakkeeseen, jossa kerätään tietoja bullterriereiden hännänjahtauksesta. Tietoja tarvitaan niin häntää jahtaavista bullterriereistä, kuin niistäkin ketkä eivät eläessään ole häntää jahdanneet. Nyt kaikki bullit osallistumaan!

HÄNNÄKIERTOKYSELY HANNES LOHEN TUTKIMUKSEEN

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

norma lähettää kohtalotoverille pusuja...

kiva blogi:)

Suski kirjoitti...

Kiitos!
Ja kiitos Normalle henkisestä tuesta. Mikään ei saa Gekkoa unohtamaan kamaluuksia yhtä hyvin kuin ihanat tytöt. :)