sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Neiti Robert - Korean ihme

Ulkona on lumesta huolimatta niin pimeää ja sisävalaistuksestakaan ei ole oikein kuvien ottoon. Kovasti silti blogituttaisi, joten kerrotaan lisää meidän eriskummallisesta perheestä. Iines on jo esitelty, joten tänään on neiti Punaisen vuoro.

Kyseessä on Gekon kaveri, ystävistä parhain ja ihanin maailmassa - Proper.

Proper asui meillä yli puoli vuotta odotellessaan Ruotsin rajojen aukeamista tälle Koreassa syntyneelle neidille. Vientikuviot siihen suuntaan ei aina ole sieltä helpoimmasta päästä, joten neiti Punainen bunkkasi Gekon residenssissä ja lunasti paikkansa tässä perheessä ensi minuuteista lähtien.

Kenenkään muun kanssa ei Gekolla ole ollut yhtä hauskaa kuin Properin, kuvistakin sen huomaa.

 

Nämä kaksi olivat kuin Paita ja Peppu. Ikäeroa vain puolisen vuotta ja meno sen mukaista. Koskaan ei riidan riitaa ja leikki oli loputonta.
Jos vain olisikin ollut aikaa panostaa kahteen teini-ikäiseen bullilapseen samaan aikaan, olisi neiti Punainen eittämättä jäänyt Suomen kansalaiseksi ja Ruotsin määränpää olisi saanut jäädä. Onneksi tuossa ei ole kuin yksi vaivainen meriläntti välissä, joten tästä neidistä kuullaan vielä.

Naama mudassa ja tukka sekaisin, pieni Punainen rakastaa. Kesä 2009.
Ikävä on kova, mutta onneksi lätäkön toiselta puolelta kuulee uutisia Punaisen seikkailuista. Uusin juttu on ollut koirille tarkoitetussa kylpylässä käynti. Hieronta, manikyyri ja kylpy, ei hassumpaa! Uudessa timanttipannassakin neiti vilahteli kuvissa, hienohelma kun on.

Ei kommentteja: