keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Rajattomasti kohti vuotta 2010!

Uusi vuosi lähestyy, mutta jotain outoa on ilmassa. Koira on väsynyt lenkin ja luun jäljiltä mutta kaikki ei silti nyt täsmää. Jotain tästä puuttu, mutta mitä?

No portti! Kyllä, portti läks ja Kakkis saa yksinäänkin oleskella rajattomasti koko asunnossa. Tai no joo, ei sen viekään ole sallittua kiivetä ikkunalaudalle, tietokoneen päälle tai hyppiä pöytiä vasten, mutta toistaiseksi nämäkin aktiviteetit ovat pysyneet takaa-alalla. Tai ainakaan se ei ole jäänyt sellaisista kiinni.

Koiran tyyliin pedattu sänky kertoo ryppyisine päiväpeittoineen, myllättyine tyynyineen ja lakanoineen ainakin sen, että sängyssä se on viihtynyt. Todennäköisesti torkkuu siellä suurimman osan ajasta ja muun ajan tyhjentelee Leo-, Mike- ja Kong-lelujaan herkuista.

Katsotaan kauanko tätä iloa kestää. Olisi superpop, jos Gekko oppisi olemaan kaiken mun roinan keskellä sitä rikkomatta ja syömättä. Nimittäin jos tähän taloon vielä pentu jonain päivänä tulee, olisi huomattavasti näppärämpää että se aikuinen voisi olla rojujen keskellä, eikä pissapentu. Ja ei sillä, pennulla tai ilman, johan se olisi aika oppia ihmisten, tai siis koirien tavoille - iso mies.

Ei kommentteja: