torstai 7. tammikuuta 2010

Säänkestävää touhua



Kylmin talvi seitsemään vuoteen sanottiin uutisissa ja siltä se kieltämättä tuntuukin. Vaan ei Gekosta. Kun on gearit kunnossa, jaksaa lenkkeillä paukkuvillakin pakkasilla.
Kovien pakkasten iskettyä Helsinkiin ei meidän lenkkeilystä tahtonut alkuun tulla lasta eikä **skaa. Minä olin jäässä, Gekko oli jäässä, kylmä tuuli syväjäädytti Muurahaisparan rasvattoman vieterivartalon ja tassutkin jäätyivät. Sitten tuskailtiin sisällä että mihin sen kaiken ylimääräisen energian kuluttaisi.

Mustin & Mirrin poistosta löytyi Theon toppahaalari eurolla ja Pooch-n-Bootsin töppöset kaivettiin kaapin pohjalta. Johan alkoi lenkkeily sujua! Miten kivaa onkaan hepuloida, hyppiä ja iloita kauniista talvisäästä kun anturat eivät ole umpijäässä ja lihaksetkin pysyvät lämpöisenä kokohaalarin suojissa. Gekko 1 - pakkanen 0, hah!

 

1 kommentti:

Liisa kirjoitti...

Pröötillä on sama, katu-uskottava punttipuku (m&m alelaarista sekin), mutta se ei kyllä istu. Mahasta roikkuu ja muutenkin on epäsopiva. Käytössä vain paukkupakkasilla, kun ilman punttitoppauksia ei vaan voi käydä edes pissalla.

Mutta on se kuosi vaan niin. Lisää meidän kummankin uskottavuutta huimasti tyttömarkkinoilla.