lauantai 28. elokuuta 2010

Saikulla

Nyt teki Kakka Kepponen rumasti. Marakateille tuli riitaa luusta, joka oli jo korjattu pois, mutta Gekko luuli sen olevan yhä häkissä. Sen seurauksena se puraisi pientä Punaista korvalehdestä ja nyt korvan kärjessä ja reunassa on haava. Onneksi ei mitään suurta, mutta sen verran reunassa, että pieni kauneusvirhe siitä taitaa jäädä.


Koska korvaa on niin helppo etutassulla raaputella, niin paketoitiin tytön pää varuiksi ja pistettiin kauluri suojaamaan kolhuilta, kunnes haava on ummessa. Korvan sai näppärästi urheiluteipillä päätä myöden, jolloin sitä on vaikeampi kolistella bullimeiningillä.

Gekko olisi kovin hoitamassa Properin haavaa, mutta me ihmiset ei sisar hento valkoisen hoivaa nyt oikein arvosteta vaan paketoidaan pieni Punainen mielummin ihan itse, apteekin välineillä.




Onneksi riitelystä ei jäänyt marakattien välille mitään kaunoja vaan vierekkäin ne nukkuvat ja toisilleen häntää huiskuttelevat aivan kuin ennenkin. Jatkossa pitää vain pitää pidempi "unohtamistauko" luiden syönnin jälkeen, niin ei tarvitse olemattomia luita enää puolustaa.

Ei kommentteja: